Húsvéti kikapcsolódás Hévízen 

Hévíz városa a magyar és a külföldi turisták számára is tökéletes kikapcsolódási helyszín. A hévízi gyógytó  a világ legnagyobb természetes melegvizes forrástava. A tó gyógyhatású vize összetételénél fogva tökéletesen alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. 

Ha Hévízen szeretnénk tölteni egy kellemes hétvégét, akkor tökéletes választás lehet számunkra a Hotel Palace**** Hévíz, mely mindössze 200 méterre található a tótól.

A tóban való fürdőzés remek kiegészítése lehet a Hotel Palace****-ban való tradicionális hévízi gyógykezelések kipróbálása, valamint a wellness- és beauty részlegen való testi-lelki megújulás. 

A tavasz közeledtével mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre, mi is lehetne jobb helyszín erre, mint egy belföldi turistavonzó város. Hévíz városát a turizmus tartja ébren, és egyre vonzóbb mint magyar, mint külföldi vendégek számára. 

A Hotel Palace**** egész évben különleges csomagajánlatokkal várja a vendégeket, tavasszal is több csomag közül választhatunk. 

húsvéti csomagajánlat például tökéletes lehet azoknak, akik az ünnepi időszakban szeretnék egy kicsit kipihenni a hétköznapokat, és szeretnének feltöltődni. A csomag 2 éjszakai szállást tartalmaz, félpanziós ellátással, a Csemete erdő játszóház használatát, valamint húsvéti programokkal is kedveskednek a vendégeknek. Természetesen a wellness- és beauty szolgáltatások használata is a csomag része, így garantált a feltöltődés. 

Érdemes tehát a tavaszi ünnepet töltődéssel és pihenéssel tölteni, amire tökéletes választás a Hotel Palace**** Hévíz.