Megérkezett a húsvéti kínálat a Tchibo webáruházba!Ha a szükség úgy hozza, akkor tortalapvágó forma segítségével maximum 8, tökéletesen azonos vastagságú tortalapot vághatunk az elkészült süteményből – ebben a formához tartozó, 29 cm-es pengével ellátott cukrászkés is biztos a segítségünkre lesz, amely a vágás mellett az aprólékos kidolgozású torták mázzal történő bevonásához is alkalmas eszköz! A kerek tortagyűrűvel és a profi késsel igazi cukrászmesterré válhatunk, és az elkészült finomságok is egy cukrászat kirakatát idézik majd, ennek érdekében a szetthez használati útmutató is tartozik, hogy biztosra mehessünk!

      

A szilikon praktikus tulajdonságait kisebb süteményekhez is felhasználhatjuk, hiszen a szilikon mini kuglóf sütőforma szettben 12 darabot találunk a formából, ami tepsi nélkül, a sütőrácson is nyugodtan használható, hiszen formatartó és szivárgásmentes, az elkészült sütemény pedig könnyedén kivehető belőle, ráadásul receptjavaslat is érkezik hozzá, így azonnal nekiláthatunk a sütemény elkészítésének!

Ha húsvét, akkor nyuszik – akár a sütemények formájában is! A nyuszi alakú sütőformával könnyedén az asztalra varázsolhatunk egy, a szokványostól eltérő formájú süteményt! A tapadásmentes GREBLON® B2 bevonattal készült formában nem tapad le a tészta, emellett a forma megjelenése is különleges, hiszen a rózsaszín alapon aranyszínű csillogó bevonat található, így használaton kívül is a konyha dísze lehet, a hozzá tartozó receptjavaslatokkal pedig a felhasználása is igazán egyszerű lesz!

      

A konyhai munka során előfordul, hogy összekenjük a kezünket, így a húsvéti konyharuha szett is jól jöhet a készülődés során – ráadásul ez is a tavaszi, húsvéti hangulatú mintázattal érkezik, hiszen a mentazöld-fehér kockás darabhoz tartozik egy nyuszis és egy virágos mintájú darab is! Az akasztóval ellátott konyharuhák tiszta pamutból készültek, így nagyon jó nedvszívó képességgel bírnak, és nem is bolyhosodnak, így sokáig elláthatják majd kettős feladatukat: a tisztaság őrzését, és a kellemes hangulat biztosítását!

       

Az étkészletekbe is becsempészhetjük a húsvét hangulatát, hiszen a desszertestányér szettben négy darab 16 cm átmérőjű tányért találunk, mindet kedves tavaszi mintával: három esetben egy barna nyuszi, a negyedik tányéron pedig tavaszi virágminta látható, amelyek olyanok, mintha kézzel festették volna őket. A minőségi porcelánból készült, aranyszínű szegéllyel díszített tányérokon talán még a szívvel-lélekkel készült sütemények is finomabbak lesznek egy kicsit!

Még több konyhai edény itt!